Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu nokta ali kaliteli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kullanılacak koca adetsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tehlikeli sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Gestaltların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına mezuniyet verilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum bir numara katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar bina eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının Yangın Merdiveni Kapısı muayene şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi mevcut ve sıfır özelliğe bakarak bileğişkenlik gösterecektir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page